Type and press Enter.

Italiaanse sferen in huis met Il Bucato di Adele

Ik ben door Het Kleinste Loo, de winkel van Vanessa van den Brand, gevraagd om een review te doen voor het product Il Bucato di Adele. Vanessa van den Brand is distributeur en contactpersoon van Wasparfum Il bucato di Adele in Nederland. Naast het feit dat zij moeder is, heeft zij ook een eigen webwinkel voor het product. Afgelopen weken zijn er verkooppunten bijgekomen en ze blijft groeien.

Il bucato di Adele is een concept uitgevonden met ambachtelijke kennis en gemaakt in Italië. Vertaald uit het Italiaans betekent het ‘ de was van Adele ’.De wasparfum kan voor machine was, fijne was als handwas gebruikt worden en de flesjes zijn voorzien van een kindvriendelijke dop. Je kan zelf de intensiteit van het product bepalen door de dosering te verlagen of te verhogen.

Het product past goed bij mijn lifestyle blog. Il Bucato di Adele is een nieuw product in Nederland en als moeder ben je toch altijd op zoek naar producten die het leven leuker, aangenamer of mooier kunnen maken. Met mijn gezinnetje met een peuter heb ik toch altijd bergen met was. De geuren die verkocht worden in de supermarkt lijken allemaal een beetje op elkaar en er is niet echt veel aan variatie heb ik ervaren. Wat mij is opgevallen is dat de keuze en samenstelling van de geuren van Il Bucato di Adele net anders zijn. Het feit dat de producten nog niet in de supermarkt liggen, maakt het net iets exclusiever. De vraag of ik de review wilde doen wekte daarmee veel nieuwsgierigheid op bij mij. Wat zou dit product kunnen toevoegen aan mijn was beleving?

Ik ontving kort na ons telefoontje een cadeau pakket met 10 kleine probeer flesjes van 20 ml. In de verpakking is productinformatie en een gebruiksaanwijzing toegevoegd.

Gebruik

Voor de flesjes van 20 ml wordt geadviseerd om 10 ml te doseren met 1 wasje, maar je kan zelf de intensiteit van het product bepalen. De wasparfum is zeer geconcentreerd, dus veel van het product is niet nodig. Tijdens een wasje van 8 kilo in de wasmachine, doseer ik 1 pod in de trommel en maximaal 6 druppels van de wasparfum in het bakje van de wasverzachter. Zo gaat het product ook in de laatste spoelbeurt mee. De was komt na de wasbeurt er fris en geurend uit en de wasparfum overheerst niet. Na een wasbeurt, blijft de geur ongeveer 2 weken heerlijk ruiken en daarna vervaagd het langzaam.

De flesjes

De geur van Gocce di pulito is voor mij iets te scherp, maar dit is compleet persoonlijk. De geur bestaat uit een bloemige toon van lotusbloemen en lelietjes-van-dalen, met een frisse achtergrond van eikenmos en cederhout.

Er zijn een aantal geuren die wat zwaarder zijn. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan deze geuren voor het gebruik voor mijn lakens, beddengoed, gordijnen en handdoeken omdat ze kruidig en warm zijn. Het geeft ook een meer romantische sfeer aan de kamer in de koude winterdagen.

Dit zijn de zwaardere geuren:

Argan heeft een warme toon van citrus en cyclamen, op een omhullende bodem van cederhout, musk en mirre.

Oro D’oriente heeft een bloemige toon van bergamot en roos, verfraaid met warme essenties van vanille en hout.

Vaniglia e mirre bestaat uit een zoete pittige toon van kaneel en mirre, met een vleugje vanille en cederhout.

De overige geuren zijn heerlijk voor alle overige wasjes. Dat zijn de geuren: Ylang Ylang e gelsomino, muschio e loto, giornata di sole, fresco bucato, diamante blu en bianco puro. Lees op je gemak hun site even door waar de geuren uit bestaan.

Il Bucato de Adele is zo een leuk product om te geven of om te ontvangen. Met de feestdagen op komst is het al gegarandeerd een geslaagd cadeau. Maar denk ook aan Moederdag of gewoon zonder een excuus. Ik vind de parfums exclusief omdat ze uniek zijn in de samenstelling en nog niet te koop in de supermarkt.

Kijk gauw op de site voor leuke acties en aanbiedingen:

https://www.ilbucatodiadele.nl

Je kan ook langsgaan op het adres: “het Kleinste Loo’ aan de Ketelboetershoek 50, 7328 JE in Apeldoorn.

Als je je persoonlijke wensen wilt bespreken kan dat met Vanessa van den Brand op het nummer: 055-3015437 of 06-23476757.

Mailen kan naar wasparfum@ilbucatodiadele.nl.

Dit zijn de 10 flesjes van 20 ml uit de giftset van Il Bucato di Adele