Type and press Enter.

Het verhaal van Maryna Montach

Achter de naam Maryna Montach of Morena Beauty, schuilt een jonge vrouw uit Oekraïne die samen met haar moeder thuis de botanische sieraden maakt. De sieraden zijn van ceramisch hoogwaardig porselein en bestaan uit bloemenringen- en oorbellen. Je vindt de ontwerpen niet terug in winkels in massaproductie, omdat het met de handgemaakt is en enkel in een kleine oplage komt. Dat maakt de ontwerpen erg uniek.

Maryna is een jonge dame met een bewogen hart voor zieke kinderen. In haar vrije tijd zet zij zich in als vrijwilliger voor activiteiten met zieke kinderen. Zij haalt haar vreugde en voldoening hieruit. Het is haar passie naast het maken van sieraden.

Haar droom is dat haar sieraden in elk land gedragen zullen worden en designerjurken zullen sieren. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau met een goede doel, zou je kunnen overwegen om een keuze te maken voor deze elegante ontwerpen.

Kijk voor haar ontwerpen op Instagram onder de naam Morena Beauty. In haar bio is een directe link naar haar ontwerpen op de site van Etsy: www.etsy.com/shop/PorcelainbyMontach. Contact gegevens: Morena beauty, Montach JewelryPorcelain by Marina Montach. Telefoonnummer +380 95 528 92 11 of per E-mail: marinamontach@gmail.com

Ik draag een exemplaar van de blauwe bloem oorbel van Morena Beauty.