Type and press Enter.

Het mysterie achter de schoonheid van Japanse vrouwen

Er zijn afgelopen decennia vele pogingen ondernomen om het mysterie achter de schoonheid van Japanse vrouwen en hun jeugdgeheim bloot te leggen. In samenwerking met Glamfoxbeauty en Mitomo Benelux, heb ik de kans gekregen om hun geheimen te mogen ervaren door het gebruik van de hoogwaardige maskers vol met effectieve ingrediënten. Hieronder lees je mijn bevindingen van de maskers die mij toegezonden zijn en de overige producten.

Mitomo Maskers

Mitomo Corporation is een Japanse fabrikant van hoogwaardige schoonheidsproducten, waaronder cosmetische gezichtsmaskers. De onderstaande maskers helpen bij het verzorgen van jouw gezicht.

Gold & Bee venom anti- wrinkle eye mask

Tijdens het aanbrengen van de masker, tintelde mijn huid een beetje van het masker. Na het verwijderen van het masker, zie ik een frissere look en een minder gezwollen huid onder de ogen. Na het verwijderen van de masker voelde het onder mijn ogen iets strakker aan en verzorgd. Je kan de vermoeidheid niet meer aan mijn gezicht aflezen, dit is en groot punt voor mij met een druk gezinsleven. Voor mij is dit masker perfect voor een event of modelshoot.

Q10 & lithospermum essence face mask

Het masker tintelt op mijn gehele gezicht kort na het aanbrengen en je voelt dat het iets doet. Na het verwijderen van het masker voelt mijn gezicht gehydrateerd aan. In de spiegel zie ik een frisse look en voelt mijn gezicht zacht aan. Het masker belooft rimpels en tekenen van veroudering te verminderen, maar dit is bij mij niet heel duidelijk te zien omdat ik ook een anti-aging crème gebruik als gezichtsverzorging. Wat er wel opvalt, is dat mijn huid straalt en het er fris uitziet. Kortom een heerlijk alledaagse masker voor in koude winterdagen wanneer we wat meer verzorging nodig hebben.

Vitamin & Lithospermum essence face mask

Het masker ruikt zalig en voelt zacht aan op de huid bij het aanbrengen. Dit masker is ideaal voor een extra boost voor de drukke dagen. Ook is het goed voor de dagen met minder zon om je huid toch goed verzorgd te houden en de huid te laten stralen. Mijn huid voelt frisser aan na gebruik en ziet er strakker uit.

Snail & EGF eye & cheek mask

Serum van dit masker is wat dikker en plakt door de slakkenslijm. Het masker helpt beschadigde cellen te regenereren en nieuwe cellen te produceren. Na het verwijderen van het oogmasker was de serum opgedroogd en was het zichtbaar dat de huid onder mijn ogen niet bol stond van vocht. De vel onder mijn ogen voelt iets strakker aan dan voor het gebruik. Dit serum droogt zo snel dat ik het niet verder kon uitsmeren. Ik denk dat de textuur van de Bee Venom masker iets beter bij mij past. Ik vind het lekker als ik de serum nog kan uitsmeren bij de ogen.

Pore control facial essence mask

Ik weet dat de kolen masker de porie in de huid diep reinigt. Ik heb de masker gebruikt vlak voordat ik mijn periode zou krijgen, omdat dan mijn huid op dat moment onzuiver is en ik soms last van puistjes krijg en oneffenheden. Na het gebruik van de masker zijn mijn poriën minder zichtbaar en groot. Wat ook opvalt, is dat de black heads op mijn neus minder zichtbaar zijn. Een kwaliteit van de masker wat ik erg fijn vind is dat de huid minder vet is en echt schoon aanvoelt. Klaar voor mijn verzorgingsroutine.

Moisturizing facial essence mask

Dit masker bevat collageen. De werking daarvan is het constant regenereren van huidcellen. Na het verwijderen van het masker voelt mijn huid gladder en steviger aan na het gebruik. De serum smeert lekker uit over mijn gezicht en laat een laagje met verzorging achter. Zichtbaar ziet mijn gezicht er radiant en fris uit, ik heb geen vermoeid gezicht. Na het masker kan ik mijn verzorgingsroutine toepassen en mijn dag starten.

De maskers van Mitomo
Lady speed stick

Ik heb van Glamfox beauty 3 lady sticks mogen ontvangen om uit te testen. De sticks verschillen in werking en geuren. Ik zal toelichten wat mijn ervaring hiermee is.

Tijdens mijn verblijf in Paris Fashionweek heb ik de lady speed stick met de geur wild freesia meegenomen. Een fijne eigenschap van de stick is dat het niet vloeibaar is en dus niet kan lekken in mijn bagage tijdens het reizen. De stick hoeft ook niet op te drogen, je kan na gebruik jezelf snel aankleden.

Als ik terugdenk aan Paris Fashion Week had ik beter de 24/7 stick kunnen meenemen vanwege de drukke agenda, het rennen tussen de events door en de lange dagen. Wat mij verbaasd heeft is dat de stick de gehele dag volgehouden heeft zonder te verzuren of te vervliegen. Ik heb het ook niet opnieuw aangebracht of aangevuld. De deodorant heeft de ultieme Mayah test gehaald.

Het grote verschil van de sticks is de geur. De sticks hebben een hele betrouwbare werking en de geur vervliegt niet. Ik ben zeer onder de indruk van de werking van de sticks. Veel bekende merken falen tijdens zware activiteiten en de oksels worden toch nat en klam. Ik heb dan vaak nog een touch up nodig of neem een douche waarna ik het product opnieuw aanbreng. De lady stick houdt het vanaf de ochtend tot de avond zonder te vervliegen.Wil je de sticks zelf graag ook uitproberen of de maskers, kijk dan op de site van Glamfoxbeauty.